SEO Eğitimi Sertifika Programı Arama Motoru Optimizasyonu İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi

21 Ottobre 2024 5 Like Nessun commento

Description

seo_linkk

Online pazarlama stratejileri ve SEO hizmeti ile markanızın gelişmesini, büyümesini ve organik trafik hacminizin artmasını sağlıyoruz. Yerel SEO çalışmalarının başarıya yönelik ideal bir alternatif olması işletmelerin seçimlerini şekillendirmektedir. Bu bağlamda bir işletme için local SEO hizmeti alıp almamanın kararını başarı hedefi belirler. Setrow web sitesi kesinti süresi izleme yazılımı, ziyaretçilerinizin birinci sınıf bir site deneyimine sahip olmasını sağlar ve olayların ne zaman gerçekleştiğini ilk bildiren kişi olmanızı sağlar. Meta etiket ya Purchased links, links from the main page, mass linking – telegram @seo_linkk da HTTP cevabı olarak sayfalarınızı noindex kullanarak dizine eklenmesini engelleyebilirsiniz.

SEO Analiz Araçlarını Neden Kullanmalısınız?

Ana hizmet alanımızın turizm olmasından dolayı seyahat bizim için daimi bir süreçtir. Web siteleri için gerçekleştirmekte olduğumuz proje yönetimi çalışmaları neredeyse tüm girdilerden etkilenmektedir. Olumlu / olumsuz tüm girdilerin SEO çalışmalarına bir etkisi mevcuttur. Geleneksel reklam modellerini uygulayan müşterilerimizde SEO sürecinde bazı çalışmalarımızı kolaylaştıracak etkiler gerçekleştirmekteyiz. Bir blog makalesi gibi yazılı içeriği yayınlarken başlığı (H1, H2, H3 vb.), URL’yi ve meta açıklamayı nasıl düzenlediğinizin farkında olun. Google, bir sayfanın konumlandırılmasına karar verirken bu unsurları dikkate alır.

Web sitenizin itibarı üzerinde önemli rol oynayan sayfa dışı çalışmalar, potansiyel müşterilere ulaşmanızı kolaylaştırır. E-ticaretin yükselişiyle birlikte dünya çapında çevrimiçi alışveriş yapan müşterilerin sayısı da artmaktadır. Bu noktada arama motorları, işletmeler ve müşterileri birbirine bağlayan önemli bir köprü rolünü üstlenmektedir. SEO, bir web sitesinin arama motoru sonuç sayfalarındaki sıralamasını iyileştirmeye yönelik çabaları ifade eder. SEO, web sitelerinin çevrimiçi aramada bulunmasına yardımcı olma sanatı ve bilimidir. SEO, marka bilinirliğini, Web sitesi trafiğini, satış ve gelirlerini arttırmak ve kullanıcıları aktif müşterilere dönüştürmek gibi işletmelere birçok fayda sağlamaktadır.

  • Arama motorları özellikle de Google, görsellere gittikçe önem vermekte ve görsel arama sonuçları ön plana çıkmaktadır.
  • Durum kodları, bir web sitesini gezerken karşımıza çıkan hata veya durumlar konusunda bizi uyarırlar.
  • Web sitenizin hızı sıralama faktörlerinden biridir, bu nedenle daima site hızınızı iyileştirmeyi hedeflemelisiniz.
  • Google, arama sorgusunun arkasındaki amacı anlama konusunda yardımcı olur ve makine öğrenme sistemi sayesinde en alakalı sonuçları sunar.

Rekabet ne kadar keskin, ne kadar size alan açıyor ve nerelerde boşluklar var bunları keşfetmenizi bir SEO çalışması ile sağlamış olacaksınız. Diyelim ki benim de güzellik maskesi üreten bir web sitem var ve buradan sizi yakalamam gerekiyor. Sizi yakalayıp ilk önce bilgi vermem lazım ve sonra yavaş yavaş güven, bağlılık ve değerlilik algısı yaratıp yavaş yavaş sizi tekrar benim sayfamı ziyaret etmenizi ve satışa gitmenizi sağlamam gerekiyor. Böylece, doğrudan ya da sonraki gün ve haftalarda dolaylı olarak SEO, satışlarınızı artıracaktır.

Hemen Teklif Alın

Örneğin; SERPChecker üzerinden bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Konum (Featured Snippet) olarak adlandırılan kısımda da yer alabilmeniz gerekmektedir. Ancak en önemli kısım, sürekli değişmekte olan Google algoritmalarıdır.

Google Ads, içerisinde sunmuş olduğu bir çok teknoloji sayesinde SEO‘da önemli kazanımlar sağlar, zaman kazandırır. Sitenizin ve markanızın dış İnternet üzerindeki dijital kimliğine odaklanma süreçlerini içermektedir. Türk SEM olarak Türkçe İnternet’in en başarılı çalışmalarıyla anlaşmalarımız vardır.

Dolayısıyla Kriko’yu sadece bir SEO şirketi başlığı altında değerlendirmek büyük yanlış olur. Bize göre Kriko; web sitemizin yol arkadaşı, ihtiyaç duyduğumuz her alanda bir danışman ve arama motorları dünyasında daima destek duyulacak bir dijital marka asistanıdır. Local SEO, Arama Motoru Optimizasyonu ile alakalı çalışmaların bölge bazlı yapılması anlamına gelmektedir. İnternet ortamında gerçekleşen aramaların tamamı bir amaca hizmet eder. Kullanıcıların önemli bir kısmı için bu amaç bir ürün ya da hizmet satın almaktır.

Siteniz arama sonuçlarındaki performansını incelemenizi ve kontrol altında tutmanıza yardımcı olmaktadır. Birçok anahtar kelimeyi analiz ettiğimizde yukarı bahsetmiş olduğum Facebook, Google ve Youtube gibi aramaların aranma hacimlerinin oldukça yüksek olduğu görülmektedir. Bunlara ek olarak günümüzde kullanıcıların en çok hangi arama motorlarını tercih ettiklerini aşağıdaki grafik üzerinden inceleyebiliriz.

seo